-20%

Når alle masker falder

Når alle masker falder er biografien om Thomas de Oliveira, en nordjysk dreng, der gennem sin opvækst havde behov for særlig støtte. Han var et af de børn, hvor massive omsorgssvigt var en del af hverdagens kost. I dette tilfælde førte tragiske hændelser til, at han blev anbragt i forskellige plejefamilier og institutioner.

Men trods kaotiske omstændigheder besad han ikke desto mindre en gnist og vilje, der har gjort Thomas til en anerkendt mønsterbryder. I dag arbejder Thomas som foredragsholder og personlig coach, og med afsæt i bogen Når alle masker falder hjælper han udsatte børn og unge i Danmark.

Anmeldelse fra Dansk Bibliotekscenter: ’’Hjerteskærende og velskrevet selvbiografi, som på hudløs ærlig vis fortæller en historie om en succesfuld mønsterbryder.’’

Bogen henvender den sig til omsorgssvigtede børn og unge samt de voksne fagpersoner, der arbejder med dem, og desuden alle andre der elsker en god selvbiografi.

249,95 DKK 199,95 DKK

Lagerstatus: På lager

Mette Thomsen
Mette ThomsenTårs
Læs mere
Bogen er absolut læseværdig, og kan på det varmeste anbefales til alle der arbejder med børn og unge.
Inge Cole
Inge ColeBandholm
Læs mere
Jeg har nu læst bogen, og den ramte mig lige i hjertet.
Lektør
LektørDansk Bibliotekscenter
Læs mere
Hjerteskærende og velskrevet selvbiografi, som på hudløs ærlig vis fortæller en historie om en succesfuld mønsterbryder.
Line Knudsen
Line KnudsenEsbjerg
Læs mere
Jeg synes bogen har nogle gode debatter at tage op, og nogle ting som man som person, men også som samfund burde lægge flere kræfter i. Rigtig god bog.
Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Det kommer du til at fortryde...

Her er 20% rabat med denne rabatkode

20fortrydikke

(husk at kopiere inden du klikker videre)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.