Coaching

Et livsforandrende forløb

Siden 2018 har Thomas som mentor og personlig coach hjulpet en lang række udsatte børn og unge mod en lysere fremtid gennem livsforandrende mentor- og coachingforløb.

Det er oftest socialrådgivere fra kommunen, forældre eller bedsteforældre som henvender sig til Thomas. De har et barn, som lige nu er et vanskeligt sted, og som derfor har brug for hjælp og støtte fra en voksen rollemodel – og her kommer Thomas så ind i billedet.

Gennem et særlig tilrettelagt forløb igangsætter Thomas arbejdet med barnet/den unge for at opnå de mål og ønsker, som er indgået med den unge og de voksne omkring.

Forløbet starter altid med at skabe tillid og relation mellem fokuspersonen (barnet/den unge) og Thomas. Vigtigheden af den tillidsfulde relation kender Thomas særdeles godt qua sin egen kaotiske barndom.

Når relationen er skabt, så arbejdes der intensivt med positive forandringer gennem samtaler, øvelser m.v., som ændrer fokuspersonens liv til det bedre.

Thomas har en meget stor fordel i sit arbejde med børn og unge på kanten. Tildels er det en kombination af hans unge alder på kun 27 år, men måske vigtigst er hans egen livshistorie, som gør at de unge let kan relatere sig til ham, og derfor også hurtigt åbner sig og er klar til forandring.

Vil du gerne vide mere om et mentor/coachingforløb hos Thomas? Kontakt ham til en uforpligtende snak på tlf. +45 28 77 09 45

Et mentorforløb kan hjælpe med ...
Thomas er en virkelig dygtig, og engageret coach. Thomas hjalp mig med at finde ro og afklaring inden en jobsamtale. Kun de varmeste anbefalinger herfra
Natasja Evald-Steinke
Thomas er en sympatisk mand med stor forståelse. Han er meget engageret i, at hjælpe bedst muligt og benytter en masse gode redskaber og metoder, som også kan bruges og tænkes tilbage på senere i livet. Der var de forandringer der hjalp mig med at finde min glæde og ro. Thomas kan varmt anbefales herfra!
Maja Lykholt Hvitfeld Larsen
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Thomas som coach. Han har givet mig redskaber til at ændre mine hindrende overbevisninger, som både kan bruges i nuet, såvel som senere i livet, da coaching-sessionerne hver gang har givet lejlighed til at reflektere efterfølgende. Den enkelte session har altså haft en langt større effekt mod en bedre mentalitet end jeg umiddelbart troede. Som helhed føler jeg, at jeg har gennemgået en meget positiv udvikling, og jeg kan derfor stærkt anbefale Thomas som coach
Rune Henrik Verder Sehested
Har du en person i tankerne, som kunne have gavn af et forløb hos Thomas?

– så tøv ikke… Udfyld nedenstående og jeg kontakter dig indenfor 24 timer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.