En rejse fra svigt til håb: Podcast med Thomas de Oliveira

En rejse fra svigt til håb: Podcast med Thomas de Oliveira

13. februar 2024

I den seneste episode af HÅB podcasten taler Miia med Thomas de Oliveira, en bemærkelsesværdig foredragsholder og coach hos Thomasdeo.dk. Thomas er forfatteren bag den inspirerende bog ‘Når alle masker falder’. I podcast episoden sætter Thomas lys på sin enestående rejse fra omsorgssvigt, misbrug og anbringelser til at bryde mønstre og finde håb i livet.

Du kan lytte til podcasten her: HÅB Samtale med Thomas de Oliveira

“Så tidligt jeg kan huske, har jeg været med på værtshuse. Ja, når jeg blev hentet i børnehaven eller skolen, skulle min far jo lige have en fyraftens-øl, og så skulle jeg jo med (…)”

“For at gøre det helt kort, er jeg så anbragt 5 forskellige både i plejefamilier og på døgninstitution, indtil jeg bliver 18 år. Og oplever jo både en masse kærlighed men også en masse svigt, både af systemet og de plejefamilier jeg bor hos, de døgninstitutioner. Og udvikler også et voldsomt misbrug af alkohol og hash for ligesom at behandle eller dulme de traumer, som jeg har med fra min barndom. Det ender med, jeg som 20 årig jo kører galt ind i et træ og faktisk er tæt på.. ja, mirakuløst overlever og føler, der ligesom er en, der holder hånden over eller under mig i dét hér uheld.”

Disse ord fra Thomas vidner om den barske virkelighed, han stod overfor, men også om hans utrolige styrke og mod til at bryde fri fra de negative mønstre og finde et håb, der kunne lede ham mod en bedre fremtid.

Thomas’ historie er ikke kun en historie om overlevelse, men også en historie om transformation og heling. Gennem sin bog og sit arbejde som coach inspirerer Thomas andre til at finde deres indre styrke og tro på, at det er muligt at skabe positive forandringer i deres liv, uanset hvilke udfordringer de står overfor.

For dem, der ønsker at følge Thomas’ fortsatte rejse og finde inspiration til deres eget liv, kan I følge ham på Instagram under profilen: thomasdeoliveira.

Podcast med Thomas de Oliveira
Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →
Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Torsdag den 18. maj 2023 var en ganske særlig dag for en stor forsamling af socialrådgivere fra Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg (BBU). De havde æren af at høre Thomas de Oliveira holde et dybt bevægende foredrag, der delte hans utrolige livshistorie som mønsterbryder. Arrangementet blev arrangeret af den engagerede Vivian Jørgensen, der begejstret udtrykte

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.