Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

20. maj 2023

Torsdag den 18. maj 2023 var en ganske særlig dag for en stor forsamling af socialrådgivere fra Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg (BBU). De havde æren af at høre Thomas de Oliveira holde et dybt bevægende foredrag, der delte hans utrolige livshistorie som mønsterbryder. Arrangementet blev arrangeret af den engagerede Vivian Jørgensen, der begejstret udtrykte sin beundring for Thomas’ tale: ”De bedste anbefalinger og en kæmpe opfordring til at høre Thomas fortælle så levende om sit liv som mønsterbryder. En virkelig stærk fortælling og en oplevelse, der sidder fast længe efter.”

Thomas de Oliveira er ingen almindelig taler; han har gennemlevet en ekstraordinær rejse fra en kaotisk barndom til at bryde de negative mønstre og udfolde sit fulde potentiale som et inspirerende eksempel for andre. Hans fortælling berører hjertet og efterlader en dyb følelse af håb og styrke hos alle, der hører den.

I løbet af foredraget delte Thomas åbent og ærligt sin opvækst, der var præget af udfordringer og svære tider. Han voksede op i en belastet familie, hvor omsorgssvigt og ustabilitet var en del af hverdagen. Chancerne for, at han ville ende som endnu en i rækken af familiens mønstre, der gentog sig generation efter generation, var store.

Men Thomas valgte en anden vej. Han blev en mønsterbryder. Han besluttede at tage ansvar for sit eget liv og træffe positive valg, der ville bane vejen for en bedre fremtid. Gennem en kombination af indre styrke, stædighed og støtte fra nøglepersoner i sit liv, overvandt han de svære omstændigheder og skabte en ny skæbne for sig selv.

Ved at dele sin rejse med publikum viser Thomas, hvordan det er muligt at overvinde selv de mest barske vilkår og udfordringer. Hans fortælling er en påmindelse om, at selv i de mørkeste øjeblikke af livet, er der håb og muligheder for forandring, hvis man tør tro på det.

Socialrådgiverne fra BBU fik værdifuld indsigt gennem Thomas’ foredrag, der kan berige deres arbejde med udsatte børn og unge. Han er et levende bevis på, at professionel støtte og omsorg kan gøre en enorm forskel for en ung persons liv og give dem modet til at skabe en bedre fremtid.

”Fra kaotisk barndom til mønsterbryder” er ikke kun for socialrådgivere; det er for alle, der ønsker at lade sig inspirere af Thomas’ kraftfulde budskab. Hvis du arbejder med udsatte børn og unge eller blot søger inspiration til at møde livets udfordringer med styrke og viljestyrke, så er dette foredrag en oplevelse, du ikke bør gå glip af.

Har du lyst til at tage del i denne berigende oplevelse og lade dig inspirere af Thomas de Oliveiras inspirerende historie, så kan du kontakte ham på tlf. 28 77 09 45 eller læse mere på hjemmesiden. Grib chancen for at opleve et foredrag, der vil efterlade et varigt indtryk og måske endda inspirere dig til at blive en mønsterbryder i dit eget liv.

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.