Gratis foredrag på Allerød Bibliotek

Gratis foredrag på Allerød Bibliotek

20. maj 2023

Fredag den 26. maj holder 27-årige Thomas de Oliveira foredrag på Allerød Bibliotek med afsæt i sin livshistorie. Foredraget har overskriften “Fra kaotisk barndom til mønsterbryder”.

Thomas de Oliveira fortæller om en kaotisk barndom med omsorgssvigt, farens forsvinden og død, en familie der gik i opløsning og otte år med anbringelser i plejefamilier og på døgninstitutioner samt misbrug af alkohol og hash.

Han fortæller også om en bilulykke, hvor han i påvirket tilstand kørte frontalt ind i et træ og var tæt på at dø. Ulykken blev hans wake-up call og gjorde ham bevidst om, at han kun har et liv, og at han har pligt til at få det bedste ud af det.

I dag har Thomas de Oliveira sin egen virksomhed med 10 ansatte. Han arbejder som mentor og coach for børn og unge på kanten og er engageret i frivilligt arbejde for De Anbragtes Vilkår og Joannahuset. Og han er en engageret foredragsholder, som brænder for at dele sin historie og inspirere andre.

Til foredraget giver han flere bud på, hvordan man samler sig selv op og begynder på en frisk.

Det er Foreningen Frivillighed og Medborgerskab, der arrangerer foredraget, som finder sted fra kl. 17 til 19. Det er gratis at deltage, og der kan købes sandwich og drikkevarer under arrangementet.

Tilmelding til: Frivillig.alleroed@outlook.dk eller Facebook begivenhed

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →
Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Torsdag den 18. maj 2023 holdt Thomas de Oliveira foredrag for en stor forsamling socialrådgivere fra Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg. Arrangør Vivian Jørgensen skriver om foredraget: ”Vi har haft æren af at høre Thomas i BBU. De bedste anbefalinger og en kæmpe opfordring til at høre Thomas fortælle så levende om sit liv som

Se her →

Topmøde om skolegangen for anbragte børn og unge

I weekenden deltog jeg på det årlige topmøde i De Anbragtes Vilkår, hvor jeg også siden 2019 har været frivillig. Det har en stor effekt, når vi så mange tidligere anbragte samles og levede erfaringer deles ud. Det gør en mærkbar forskel for nuværende anbragte, når politikere og fagfolk så senere læser og handler på

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.