Workshop for Kvindehuset i Lyngby

Workshop for Kvindehuset i Lyngby

23. oktober 2022

Mandag den 23. maj besøger mønsterbryder Thomas de Oliveira Kvindehuset i Lyngby til en faglig workshop.

Thomas er vokset op med to psykisk skrøbelige forældre, der ville det bedste, men kun glimtvist formåede at løfte opgaven. Thomas blev derfor anbragt i forskellige plejefamilier, på døgninstitutioner og har i det meste af sin skoletid gået i en specialklasse.
Til workshoppen tager Thomas afsæt i sin selvbiografi ’Når alle masker falder’.  Han lukker sine deltagere helt indenfor og fortæller hudløst ærligt om sin kaotiske barndom med omsorgssvigt, farens tidlige død, fejlslagne anbringelser og flere års misbrug af alkohol og hash – og så reflekterer han over hvordan det har påvirket ham.
Efter Thomas’ oplæg vil der være grupperefleksion efterfulgt af dialog med Thomas, hvor vi sætter skarpt på hvordan vi bedst kan hjælpe udsatte borgere. 
Thomas de Oliveira har i dag sin egen virksomhed, er engageret i frivilligt arbejde for blandt andet De Anbragtes Vilkår og Joannahuset. Han holder han foredrag, og er blevet uddannet personlig coach.

Thomas’ mission er, at hjælpe og inspirere andre omsorgssvigtede børn og unge samt de voksne fagpersoner, der arbejder med dem.

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Online foredrag for Mentorbarn

Foredrag for Mentorbarn – Relationer For Livet En stor fornøjelse at holde mit online foredrag for så vigtig en organisation, som Mentorbarn er. Mentorbarn er en dansk organisation, der arbejder for at give børn og unge i udsatte positioner, der f.eks. bor på børne- eller ungehjem, er anbragt i en professionel plejefamilie eller er i

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.