Foredrag for Fabus socialfaglige konsulenter

Foredrag for Fabus socialfaglige konsulenter

6. september 2022

Fra kaotisk barndom til mønsterbryder

Tirsdag den 6. september kl. 18 – 20 holder mønsterbryder Thomas de Oliveira foredrag til vores samværsmøde.

Thomas er vokset op med to psykisk skrøbelige forældre, der ville det bedste, men kun glimtvist formåede at løfte opgaven. Thomas blev derfor anbragt i forskellige plejefamilier, på døgninstitutioner og har i det meste af sin skoletid gået i en specialklasse.

Til foredraget tager Thomas afsæt i sin selvbiografi ’Når alle masker falder’.  Han lukker sine deltagere helt indenfor og fortæller hudløst ærligt om sin kaotiske barndom med omsorgssvigt, farens tidlige død, fejlslagne anbringelser og flere års misbrug af alkohol og hash – og så reflekterer han over hvordan det har påvirket ham, og hvilke vigtige voksne personer der har gjort en forskel i Thomas’ liv.

Thomas de Oliveira har i dag sin egen virksomhed, er engageret i frivilligt arbejde for blandt andet De Anbragtes Vilkår og Joannahuset. Han holder han foredrag, er blevet uddannet personlig coach og blev for nylig medlem af FABUs bestyrelse.

Thomas’ mission er, at hjælpe og inspirere andre omsorgssvigtede børn og unge samt de voksne fagpersoner, der arbejder med dem.Efter foredraget vil der være mulighed for spørgsmål, ligesom det vil være muligt at købe Thomas’ selvbiografi ”Når alle masker falder”.

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.