Foredrag for Socialpædagogerne i Aalborg

Foredrag for Socialpædagogerne i Aalborg

5. oktober 2022

Et helt fantastisk og meget personligt foredrag holdt jeg tidligere i dag for et flot fremmøde af socialpædagoger i det dejlige nordjyske.

Der var rigtig god debat undervejs, og det gør mig helt glad at være omgivet af så mange søde mennesker.

For mennesker som dem er nemlig grunden til jeg står her, hvor jeg gør i dag. Lærere og pædagoger, der inviterede mig hjem privat. Smed deres professionelle masker, viste hvem de var og gjorde noget med hjertet.

Det vil jeg ønske langt flere turde gøre, for det er der, vi som omsorgsvigtede unge begynder at tro på, at der et liv, der er værd at leve.

MEN det må de ikke længere …?

Jeg forstår ikke hvorfor, og jeg tror det vil koste dyrt. Både menneskeligt og økonomisk – og især på den lange bane. For det er den gode og nære relation der batter!

I morgen tager jeg derfor til to interviewaftaler hos Nordjyske Medier, som også gerne vil sprede budskabet i en tid som denne, hvor der heldigvis tales meget om hvordan vi hjælper udsatte børn og unge bedst.

Topmøde om skolegangen for anbragte børn og unge

I weekenden deltog jeg på det årlige topmøde i De Anbragtes Vilkår, hvor jeg også siden 2019 har været frivillig. Det har en stor effekt, når vi så mange tidligere anbragte samles og levede erfaringer deles ud. Det gør en mærkbar forskel for nuværende anbragte, når politikere og fagfolk så senere læser og handler på

Se her →

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.