Joannahusets åbning – Danmarks første krisecenter for børn og unge

Joannahusets åbning – Danmarks første krisecenter for børn og unge

5. september 2020

Jeg var fredag d. 14 august 2020 med til åbningen af Danmarks første krisecenter for børn og unge.

Social- og indenrigsminister Astrid Krag nævnte min historie i hendes åbningstale, og alle blikke var et kort øjeblik placeret på mig. Hun har slugt bogen ”Når alle masker falder”, og det hele er meget overvældende.

Men mest af alt så har det været følelsesladet, at stå her og vide at børn som har det svært på hjemmefronten – hvad enten det er som anbragt eller hos egen familie – nu har et sted at være. Et trygt og rart sted.

Det ville jeg ønske også havde været en mulighed for mig, da jeg som 10-årig første gang stak af og sov i et rør på en legeplads.

Tak til Jette og de mange frivillige. I er fantastiske!

Topmøde om skolegangen for anbragte børn og unge

I weekenden deltog jeg på det årlige topmøde i De Anbragtes Vilkår, hvor jeg også siden 2019 har været frivillig. Det har en stor effekt, når vi så mange tidligere anbragte samles og levede erfaringer deles ud. Det gør en mærkbar forskel for nuværende anbragte, når politikere og fagfolk så senere læser og handler på

Se her →

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →
Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.