Foredrag for U-turn København

Foredrag for U-turn København

6. maj 2022

Mathias og jeg som begge er frivillige i De Anbragtes Vilkår besøgte i dag U-turn København, hvor vi holdte oplæg for personalegruppen.

U-turn tilbyder et anonymt rådgivningstilbud for unge, som gerne vil gøre noget ved deres misbrug af alkohol og stoffer.

Hos U-turn oplever de, at 30-35% af deres brugere er nuværende eller tidligere anbragte.

Derfor var besøget også rigtig vigtigt – så vi i samråd kan arbejde mod en lavere procentsats af nuværende og tidligere anbragte med misbrug.

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Workshop for Kvindehuset i Lyngby

Mandag den 23. maj besøger mønsterbryder Thomas de Oliveira Kvindehuset i Lyngby til en faglig workshop. Thomas er vokset op med to psykisk skrøbelige forældre, der ville det bedste, men kun glimtvist formåede at løfte opgaven. Thomas blev derfor anbragt i forskellige plejefamilier, på døgninstitutioner og har i det meste af sin skoletid gået i

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.