Foredrag for U-turn København

Foredrag for U-turn København

6. maj 2022

Mathias og jeg som begge er frivillige i De Anbragtes Vilkår besøgte i dag U-turn København, hvor vi holdte oplæg for personalegruppen.

U-turn tilbyder et anonymt rådgivningstilbud for unge, som gerne vil gøre noget ved deres misbrug af alkohol og stoffer.

Hos U-turn oplever de, at 30-35% af deres brugere er nuværende eller tidligere anbragte.

Derfor var besøget også rigtig vigtigt – så vi i samråd kan arbejde mod en lavere procentsats af nuværende og tidligere anbragte med misbrug.

Topmøde om skolegangen for anbragte børn og unge

I weekenden deltog jeg på det årlige topmøde i De Anbragtes Vilkår, hvor jeg også siden 2019 har været frivillig. Det har en stor effekt, når vi så mange tidligere anbragte samles og levede erfaringer deles ud. Det gør en mærkbar forskel for nuværende anbragte, når politikere og fagfolk så senere læser og handler på

Se her →

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.