Debatindlæg i Politiken

Debatindlæg i Politiken

7. maj 2022

Efter flere fejlslagne anbringelser flyttede jeg som 15-årig på en kommunal døgninstitution. Min ene nabo sniffede damppiller, den anden røg hash, og den tredje var pusher. Jeg kom hele vejen rundt og udviklede et massivt misbrug af alkohol og hash.

Tiden i alkohol og hash tåger, som stod på, fra jeg var 15 til 18 år, gik stærkt. Pludselig var jeg myndig og overladt til mig selv. Jeg skulle selv finde en bolig, samle møbler, styre økonomien og passe skolen.

Læs hele indlægget her: Det blev mit livs wakeupcall, og jeg sagde til mig selv: Jeg har ét liv, og jeg har ikke råd til at fucke det op

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →
Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Foredrag Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg

Torsdag den 18. maj 2023 holdt Thomas de Oliveira foredrag for en stor forsamling socialrådgivere fra Borgercenter Børn og Unge Nørrebro/Bispebjerg. Arrangør Vivian Jørgensen skriver om foredraget: ”Vi har haft æren af at høre Thomas i BBU. De bedste anbefalinger og en kæmpe opfordring til at høre Thomas fortælle så levende om sit liv som

Se her →
Foredrag Allerød

Gratis foredrag på Allerød Bibliotek

Fredag den 26. maj holder 27-årige Thomas de Oliveira foredrag på Allerød Bibliotek med afsæt i sin livshistorie. Foredraget har overskriften “Fra kaotisk barndom til mønsterbryder”.Thomas de Oliveira fortæller om en kaotisk barndom med omsorgssvigt, farens forsvinden og død, en familie der gik i opløsning og otte år med anbringelser i plejefamilier og på døgninstitutioner

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.