Debatindlæg i Politiken

Debatindlæg i Politiken

7. maj 2022

Efter flere fejlslagne anbringelser flyttede jeg som 15-årig på en kommunal døgninstitution. Min ene nabo sniffede damppiller, den anden røg hash, og den tredje var pusher. Jeg kom hele vejen rundt og udviklede et massivt misbrug af alkohol og hash.

Tiden i alkohol og hash tåger, som stod på, fra jeg var 15 til 18 år, gik stærkt. Pludselig var jeg myndig og overladt til mig selv. Jeg skulle selv finde en bolig, samle møbler, styre økonomien og passe skolen.

Læs hele indlægget her: Det blev mit livs wakeupcall, og jeg sagde til mig selv: Jeg har ét liv, og jeg har ikke råd til at fucke det op

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.