Debatindlæg i Politiken

Debatindlæg i Politiken

7. maj 2022

Efter flere fejlslagne anbringelser flyttede jeg som 15-årig på en kommunal døgninstitution. Min ene nabo sniffede damppiller, den anden røg hash, og den tredje var pusher. Jeg kom hele vejen rundt og udviklede et massivt misbrug af alkohol og hash.

Tiden i alkohol og hash tåger, som stod på, fra jeg var 15 til 18 år, gik stærkt. Pludselig var jeg myndig og overladt til mig selv. Jeg skulle selv finde en bolig, samle møbler, styre økonomien og passe skolen.

Læs hele indlægget her: Det blev mit livs wakeupcall, og jeg sagde til mig selv: Jeg har ét liv, og jeg har ikke råd til at fucke det op

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Workshop for Kvindehuset i Lyngby

Mandag den 23. maj besøger mønsterbryder Thomas de Oliveira Kvindehuset i Lyngby til en faglig workshop. Thomas er vokset op med to psykisk skrøbelige forældre, der ville det bedste, men kun glimtvist formåede at løfte opgaven. Thomas blev derfor anbragt i forskellige plejefamilier, på døgninstitutioner og har i det meste af sin skoletid gået i

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.