Thomas de Oliveira bliver bestyrelsesmedlem

Thomas de Oliveira bliver bestyrelsesmedlem

5. juli 2022

Fabu har netop konstitueret en ny og stærk bestyrelse.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Helle Østergaard Stisen, chef for
Børn og Ungerådgivningen i Solrød Kommune, og Thomas de Oliveira,
tidligere anbragt, mønsterbryder og virksomhedsejer.

En klar vision for Fabu er at styrke barnets stemme i alle deres typer af opgaver. Det er en vision og opgave, som jeg særligt glæder mig til gennem mit bestyrelsesarbejde at kunne bidrage positivt til. Som tidligere ”system-barn” kender jeg både til systemet skyggesider samt til den positive effekt af at blive set og hørt af fagprofessionelle voksne. Med den viden, som jeg på egen krop har tilegnet mig, ser jeg meget frem til at kunne bidrage til Fabus videre udvikling mod at styrke barnets stemme i deres opgaver, siger Thomas de Oliveira.

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår

Torsdag d. 25 maj 2023 deltog jeg i Faglig Aften hos De Anbragtes Vilkår. Her læste jeg uddrag op fra min bog ”Når alle masker falder”, sammen med 4 andre tidligere anbragte som også har delt deres historier gennem bogformatet.

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.