Thomas de Oliveira bliver bestyrelsesmedlem

Thomas de Oliveira bliver bestyrelsesmedlem

5. juli 2022

Fabu har netop konstitueret en ny og stærk bestyrelse.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Helle Østergaard Stisen, chef for
Børn og Ungerådgivningen i Solrød Kommune, og Thomas de Oliveira,
tidligere anbragt, mønsterbryder og virksomhedsejer.

En klar vision for Fabu er at styrke barnets stemme i alle deres typer af opgaver. Det er en vision og opgave, som jeg særligt glæder mig til gennem mit bestyrelsesarbejde at kunne bidrage positivt til. Som tidligere ”system-barn” kender jeg både til systemet skyggesider samt til den positive effekt af at blive set og hørt af fagprofessionelle voksne. Med den viden, som jeg på egen krop har tilegnet mig, ser jeg meget frem til at kunne bidrage til Fabus videre udvikling mod at styrke barnets stemme i deres opgaver, siger Thomas de Oliveira.

Topmøde om skolegangen for anbragte børn og unge

I weekenden deltog jeg på det årlige topmøde i De Anbragtes Vilkår, hvor jeg også siden 2019 har været frivillig. Det har en stor effekt, når vi så mange tidligere anbragte samles og levede erfaringer deles ud. Det gør en mærkbar forskel for nuværende anbragte, når politikere og fagfolk så senere læser og handler på

Se her →

Thomas de Oliveira holder foredrag i Ringsted

Lady Chamber Ringsted havde i marts 2022 besøg af Thomas de Oliveira, hvor vi hørte foredraget ”Når alle masker falder”. Thomas er en levende fortæller, og han berettede om en noget anderledes opvækst med svigt og død, og om ulykken der til sidst ændrede hans liv til det bedre. Thomas går ind i ens tanker

Se her →

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.