Når alle masker falder foran Christiansborg

Når alle masker falder foran Christiansborg

5. september 2020

Mandag d. 22 juni smed jeg alle masker foran Christiansborg, og jeg gav samtidig min bog ”Når alle masker falder” til alle folketingspolitikerne da de holdte afslutningsdebat og lige inden de gik på sommerferie.

Rigtig mange politikere kiggede trods den vigtige afslutningsdebat i folketingssalen, og du kan se et flot galleri fra dagen nederst på siden.

Et par dage efter delte så jeg denne video på de sociale medier:

Brev til politikerne

Kære politikere

Det er jeres opgave, at skabe de bedste forudsætninger for, at udsatte børn og unge får et godt og værdigt voksenliv.

De forudsætninger skal skabes ud fra virkeligheden, og her håber jeg, at min bog ”Når alle masker falder” vil give jer et unikt indblik og måske skabe nyt perspektiv.

Det handler om mennesker. Om forskellen mellem gode og knap så gode liv. Men det handler også om en stor offentlig udgift contra en tidlig og mærkbar indsats der bliver til en god samfundsinvestering.

Lov mig, at I vil gøre jeres bedste for udsatte børn og unge i Danmark. Det fortjener vi!

Rigtig god sommer – og læselyst.

Galleri fra dagen

Politikere som deltog

Astrid Krag fra Socialdemokratiet
Uffe Elbæk, løsgænger
Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti
Nicolai Wammen fra Socialdemokratiet
Liselott Brixt fra Dansk Folkeparti
Jette Gottlieb fra Enhedslisten
Anders Kronborg fra Socialdemokratiet
Brigitte Klitskov Jerkel fra Det Konservative Folkeparti
Bent Bøgsted fra Dansk Folkeparti
Camilla Fabricius fra Socialdemokratiet (ikke med i galleriet)
Pernille Rosenkrantz-Theil (ikke med i galleriet) 

 

Joannahusets åbning – Danmarks første krisecenter for børn og unge

Jeg var fredag d. 14 august 2020 med til åbningen af Danmarks første krisecenter for børn og unge. Social- og indenrigsminister Astrid Krag nævnte min historie i hendes åbningstale, og alle blikke var et kort øjeblik placeret på mig. Hun har slugt bogen ”Når alle masker falder”, og det hele er meget overvældende. Men mest

Se her →

Opskriften på en mønsterbryder

Hvad kan man selv gøre for at blive mønsterbryder? Og hvordan hjælper voksne fagpersoner bedst?   Det gav jeg mit bud på i Go’ Morgen på Radio Nordjyske. Du kan høre udsendelsen herunder. Du skal blot spole 1 time og 5 minutter frem. Hør udsendelsen -> Thomas de Oliveira i Radio Nordjyske   Du kan

Se her →
Thomas de Oliveira i Ude og Hjemme

Min historie i Ude og Hjemme

I denne uges blad af Ude og Hjemme fortæller jeg om ulykken, der ændrede mit liv. Læs med her. I denne uges blad af Ude og Hjemme fortæller jeg om ulykken, der ændrede mit liv. Et liv jeg i 5 år, fra jeg var 15 til 20 år gammel, havde været i fuld gang med

Se her →
Har du mod på at fortælle din historie til hjælp og støtte for andre?

– Så tøv ikke… Beskriv kort dig selv her, og jeg kontakter dig

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.